Sayın Ramazan Uğural'dan Şampiyon Sude Yaren Uzunçavdar'a Daire Sözü 🏘️

İş İnsanı Sayın Ramazan Uğural Bey'den Örnek Davranış;

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; Ülkesini Seven Görevini En iyi Yapandır Sözünü Kendine Şiar Edinen Sporcularım Almış Oldukları Büyük Başarılarla Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı, Sporcusu, Gençliği Olarak Görevlerini en iyi Şekilde Yapıyorlar.

Şanlı Bayrağımızı Göndere Çektirip, İstiklal Marşı'mızı Dünyaya Ayakta Dinleten Sporcularımız Aziz Milletimizi Gururlandırıyor 🇹🇷

Sporcular Almış Oldukları Başarılarda Yüce Türk Devletimiz Sporcuları Maddi Olarak Ödüllendiriyor.

Aynı Zamanda Yapılan Protokollerle Başarılı Olan Sporcuları Eğitimde'de Tam Anlamıyla Devletimiz Destekliyor.

%100 Burslu Okumasını Sağlıyor. Eğitim Sürecinde Geri Ödemesiz Milli Sporcu Bursu ödemesini Her ay Sporcunun Hesaplarına Yatırarak Devletimiz Sporcusuna Sahip Çıkıyor.

Eğitim ve Spor Hayatı Bittikten Sonra Yine Yüce Türk Devletimiz 15 Defa Milli Olmuş Sporculara Yada Avrupa ve Dünya Şampiyonasında Madalya Almış Sporculara Atama Hakkı Vererek Başarıyla Hizmet Etmiş Sporcularına Sahip Çıkıyor..

Sporu Bilen İş insanı Maltepe Belediye Başkan Adayı Sayın Ramazan Uğural Bey 

3 kez Avrupa Şampiyonu
İslam Oyunları Şampiyonu 
Dünya Şampiyonu
Türkiye'nin ilk ve Tek Grand Prix Finalleri Şampiyonu olan Sude Yaren Uzunçavdar'a Başkan Seçilse, Seçilmesede Kendisinden Daire Hediye Edeceğinin Sözünü vermiştir.

Başkan Olduğunda Başarılı Sporcuların Ödüllendirileceğini sözlerine Ekleyen Sayın Ramazan Uğural Başkanımız Bu konuda Haklıdır.

Büyük Kulüplerde Aynı Şekilde Ülkemizi Başarıyla Temsil Eden Şampiyonları Ödüllendiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kulüplerin Sporcuları Geçmişten, Günümüze Başarılı Olan Sporcularını Meclis Kararıyla Daire ile Ödüllendirmiştir.

Bu Örnek Davranışından Dolayı Sayın Ramazan Uğural Bey'e Teşekkürlerimi Arz Ediyorum.

Sporu Bilen, Seven İnsanların Siyasette Daha Çok olmasını Temenni Ediyorum.

Milli Takım Antrenörü Serkan Uzunçavdar yaptığı açıklamada 

Ayrıca Böyle Büyük Başarılara imza Atan Gençlerimizi Kuru, Kuru Tebrik Eden Kişilere, Kurumlara Örnek Teşkil Etmesini Temenni Ediyorum.


Geçtiğimiz Günlerde Şampiyonumuzu ziyaret ettiği Esnada Altın ile Ödüllendiren Muhtar Adayı Sayın Erhan Şahin beyefendiyede çok Teşekkür Ederim.